WOEST Running

Op de hardloopafdeling van WOEST Sport kan je terecht voor al je hardloopartikelen. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om jou het beste advies te geven. Bijvoorbeeld over hardloopschoenen, kleding, accessoires en sportvoeding. 
 
Bij WOEST liggen 3 hardloopbanen die worden gebruikt om de perfecte schoen voor jou te vinden. Door jouw loopbeweging goed te analyseren en onze ruime keuze in sportschoenen, vinden we altijd het juiste paar schoenen voor jou.

ASICS

ASICS loopt voorop op de wereldmarkt voor prestatiesporten en is een toonaangevend merk voor hardloopschoenen voor zowel enthousiaste als professionele atleten. Of het nu gaat om professionele sportevenementen, de Olympische Spelen of een dagelijks rondje door een park, ASICS is een goed keuze van de hardloper en biedt comfort, ondersteuning en een superieure pasvorm.

Brooks Running

Brooks streeft ernaar om de waarheid in hardlopen te weerspiegelen. Technologie is alleen geldig als het je helpt bij het hardlopen. Maatwerk is alleen de moeite waard als het de functie verbetert in plaats van de vorm. Verhalen zijn alleen nuttig als ze contact met je maken en je inspireren.

HOKA

Het snelst groeiende hardloopschoenenmerk ter wereld. Dit komt waarschijnlijk omdat HOKA schoenen jouw voeten natuurlijk laten bewegen en maximaal comfort geven. Ze zijn verrassend licht. Hoka's moet je ervaren. Elk model van HOKA heeft buitengewone loopeigenschappen die alleen tijdens het dragen voelbaar zijn. Dus komt gerust langs om de verschillende modellen te proberen

Saucony

Saucony werd opgericht in 1898. Dit merk is geëvolueerd van een lokale fabriek in Boston tot een wereldwijd merk.
 

Saucony (De juiste uitspraak van de naam Saucony is 'Sok-a-knee') biedt hardlopers elke dag meer manieren om zichzelf uit te dagen, met producten die grenzen verleggen en die toewijding aan design en innovatie versterken, waardoor je sneller en gemakkelijker kan hardlopen. Saucony heeft de afgelopen eeuw doorgebracht op het snijvlak van innovatieve technologie en onderscheidende stijl.

­