WOEST Bikes

We zijn verbonden aan merken waarvan wij uit eigen ervaring zeker weten dat het kwalitatief zeer hoogstaande fietsen zijn. Merken die veel tijd investeren in innovatie van hun producten.

Maar een goede fiets past niet zomaar iedereen. Je moet er een goed gevoel bij hebben. Een testrondje op de parkeerplaats is vaak niet voldoende voor een goede indruk. Daarom proberen wij zoveel mogelijk testfietsen op voorraad te hebben die je bijvoorbeeld een heel weekend mag gebruiken.

Ga met de mountainbike die je op het oog hebt een paar dagen het bos in. Ga met een racefiets alle wegen af ... Pas dan weet je of die fiets bij je past en zo voorkomen we teleurstellingen.

Om dit allemaal netjes te regelen, zitten hier wat voorwaarden aan. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht en we vertellen je graag hoe je een testfiets uitgebreid kan proberen.

Dat is pas WOEST!

BMC Switzerland

Ontworpen door fietsfanaten, gebouwd door machines, tot het uiterste gedreven door 's werelds snelste atleten. Voor een atleet die aan het toppunt van zijn sport staat, zijn er maar heel weinig dingen die hun prestaties kunnen beïnvloeden. Technologie is ongetwijfeld een grote onderscheidende factor. Bij BMC luisteren ze naar en observeren ze al jaren rijders - zowel professioneel als recreatief. De rijders zijn voor BMC een intrinsieke stap in het onderzoeks-, ontwikkelings- en productieproces.

Ons BMC Assortiment
Cervélo

Al meer dan twee decennia is het doel bij Cervélo eenvoudig: de snelste fietsen ter wereld ontwerpen en ontwikkelen. Of je nu een Tour de France-rijder, Ironmankampioen of agegrouper bent of een enthousiasteling die alleen in het weekend fietst, Cervélo weet dat je het beste verlangt om je persoonlijk record te bereiken. En dit merk helpt je graag om daar te komen.

Ons Cervélo assortiment
Santa Cruz Bicycles

"Now is my time to shine"
Wij houden ervan als een merk vol inzet op innovatie, als het uniek is en als wij erin geloven dat het om topproducten gaat. Zo staan wij ook volledig achter de mountainbikes en crosser van Santa Cruz Bicycles.

Onze actuele voorraad
Specialized Bicycles

"Wij zijn fietsers" - een feit dat al sinds 1974 aan de basis staat van elke beslissing die Specialized maakt. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, ging Specialized er zelf aan de slag. Toen mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakten zij de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden ze in carbon en bouwden ze hun eigen windtunnel.

Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

Bekijk ons assortiment
­