WOEST Triathlon

Triathlon is niet zomaar een combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen. Triathlon vergt een andere benadering, andere tactieken en andere trainingsvormen dan wanneer je alleen met deze individuele sporten aan de slag zou gaan. Het is dus belangrijk dat je wordt geadviseerd door mensen met ervaring in en kennis van de triathlonsport. Daarvoor kan je bij WOEST terecht.

Sailfish

Made to make you faster is de slogan van Sailfish. Dit merk werd in 2007 opgericht door voormalig zwemmer van het nationale team en snelste zwemmer in triatlons Jan Sibbersen. Sailfish staat voor premium klasse triatlon- en openwaterzwemproducten. De bekroonde wetsuits, die bekend staan om hun grote flexibiliteit, een uitgebalanceerd drijfvermogen en uitstekende glij-eigenschappen in water, vormen de kern van de collectie. De Sailfish-productlijn omvat meer dan 120 producten.

Fusion

Naast de trisuits van Sailfish kan je bij WOEST de complete triatloncollectie van Fusion komen bekijken, passen en proberen. Met of zonder mouwtjes, dames- en herenmodellen, voor beginners en gevorderden etc. 

Garmin en Wahoo

Natuurlijk mogen de "gadgets" niet in onze collectie ontbreken. Bijvoorbeeld de sporthorloges zijn bedoeld om efficiënter te trainen. Ze helpen je om gerichter naar je doel te werken. Bij WOEST hebben we Garmin en Wahoo wearables waarover we je alles kunnen vertellen.

­